top of page
Nyfødtfotograf i Sandnes

Nyfødtfotografering i Sandnes

Fotograf Sandnes / Stavanger

Se, barn er arv fra Herren, morslivets frukt er lønn 

Salme 127:3

Nyfødt fotografering Info 

Nyfødtbilder fotograf Sandnes Stavanger. Lyse tidløse bilder
nyfødtfotograf i Sandnes Stavanger. Heng opp dine bilder på veggen.

Nyfødtfotografering er best innen babyen blir 14 dager gammel. Da er den mest søvnig og fortsatt veldig liten slik den var i magen. Etter det vokser babyen veldig fort og blir mer våken, og kan da lage grimaser, noe som gjør det vanskelig å få til fine sovebilder. (Har du en prematur baby så det gjør ikke noe om vi venter lengre) (Har babyen din blitt større en 30 dager? Ta kontakt så lager jeg en spesial pakke) - ​ Jeg har et studio på Hommersåk. Vi kommer til å bruke props i lyse hvite, brune farger. De er tidløse og passer i de fleste stuer om bildene skal henges opp på veggen. Fotografering pleier å ta ca 2-3 timer da vi bruker litt tid til å få babyen til å sovne, spise og skifte på. ​ Du får et valggaleri etter noen få dager. Ferdig redigerte digitale bilder blir levert i et bildegalleri innen 3 uker. Produktene etter 1 måned ​ Jeg har alt som trengs av klær og tepper til nyfødt fotografering så du trenger ikke å ta med noe.

nyfødtfotograf sandnes
"Nydelig dame som tar nydelige bilder! hadde nyfødt foto av baby som ikke var samarbeidsvillig, men fikk helt nydelige bilder likevel. Fikk også bildene i kjempefint album. Anbefales på det sterkeste..”

Galleri

NYFØDTFOTOGRAFERING I SANDNES

Studio - Øykhagen 1 Hommersåk, Rogaland.

Telefon: +47 96650132

--------

Sjekk søppelposten for svar.
Det hender at svar havner der

Ta kontakt

Takk for innsendingen din! Jeg svarer i løpet av 2 dager. Sjekk ut søppelposten for svar. Av og til meldingene havner der.

Hvis babyen er eldre enn 14 dager, kan vi få til å ta bilder?

Det er veldig inviduelt angående baby. Prematur baby kan være flere uke gammel når den kommer til fotografering mens den som ble født i overtid blir veldig fort mer våke og urolig.  Det er ikke sikkert vi får til sove bilder om babyen er større enn 4 uker. Da blir det mest våkne bilder eller situasjons bilder. Om du har en større baby ta gjerne kontakt med meg slik at jeg lagger en spesiell pakke til deg.

Hvor lang tid er leveringstid av bildene?

Innen noen få dager, (senest 3 uker. Alt etter sesong) etter betalt faktura. Er det felles ferie i sommer (Juli) eller andre helligdager må det påregnes ekstra leveringstid.

Hva betyr logo på bildene - retusjert person?

Jeg leverer kun redigerte bildene etter min stil. I forhold til norske lover skal bildene som er redigert markeres med en logo. Du finner mer informasjon om det her RETUSJERING

nyfødtfotografering Sandnes
Jeg har laget nytt instagram konto da min gamle ble hacket. Pass på du følger den riktige - sandravenzphotography
bottom of page