top of page
nyfødtfotograf_stavanger_sandnes.jpg

Nyfødtfotografering 

fotograf Sandnes / Stavanger

Nyfødt fotografering Info og Pris

Familebilde_sandnes.jpg

Fotografering i ukedagene - 750 kr

(bildene er ikke inkludert)

Fotografering i helgen - 1000 kr

(bildene er ikke inkludert)

*En ikke refunderbar sesjon avgift må betales ved bestilling for å sikre fotograferings dato og klokkeslett. Sesjons avgift inkluderer ikke digitale bilder eller andre produkter.

nyfødtfotograf_sandnes.jpg

Nyfødtfotografering er best innen babyen blir 14 dager gammel. Da den er mest søvnig og fortsatt veldig liten slik den var i magen. Etter det babyen vokser veldig fort og blir mer våken, kan lage grimaser. Noe som gjør vanskelig å få til fine sove bilder. (Har du en prematur baby så det gjør ikke noe om vi venter lengre) (Har babyen din blitt større en 30 dager? Ta kontakt for at jeg skal lage deg en spesiell pakke) - ​ Jeg har en studio på Hommersåk som vi kan ta bilder. Vi kommer til å bruke props i lyse hvite, besh/brune farger da de er tidløse og som passer i de fleste stuer om bildene skal henges opp på veggen. (Det er selfølgelig mulighet å ta bilder i andre farger også om ønskelig, bare gi meg beskjed om det på forhånd ) Fotografering pleier å ta ca 2-3 timer da vi bruker litt tid til å få babyen til å sovne, spise og skifte på. ​ Du får ferdig redigerte digitale bilder i en bildegalleri til nedlasting etter noen få dager (senest innen 3 uker) ​ Jeg har alt som trengs av klær og tepper til nyfødt fotografering så du trenger ikke å ta med noe.

nyfødtfotografering_sandnes_edited.jpg

_________________

 

Pakke diamant - 7400 kr for 20 digitale bilder + 1 stk album str 20X20 med 6 dobbel sider (passer best hvis foreldrene + søsken vil være med på bildene)

Pakke gull - 5700 kr for 15 digitale bilder Inkluderer en album på 20x20  med 5 dobbel sider inni

 

Pakke sølv - 4200 kr for 10 digitale bilder 

__________________

Tillegg 1000 kr om bildene kan ikke brukes av meg på sosiale medier

NYFØDTFOTOGRAF SANDNES

  • Instagram
  • Facebook

Studio - Øykhagen 1 Hommersåk, Rogaland.

Telefon: +47 96650132

--------

Åpningstider: Mnd -Frd 9:00 - 13:00

Hør med meg om jeg er ledig

Velg fotografering

Tusen takk for meldingen. Du hører fra meg i løpet av i dag eller dagen imorgen 

Hvis babyen er eldre enn 14 dager, kan vi få til å ta bilder?

Det er veldig inviduelt angående bayer. Prematur babyer kan være flere uke gamle når de kommer til fotografering mens de som ble født i overtid blir veldig fort mer våkne og urolige.  Det er ikke sikkert vi får til sove bilder om babyen er større enn 4 uker. Da blir det mest våkne bilder eller situasjons bilder. Om du har en større baby ta gjerne kontakt med meg slik at jeg lagger en spesiell pakke til deg.

Hvor lang tid er leveringstid av bildene?

Innen noen få dager, (senest 3 uker. Alt etter sesong) etter betalt faktura. Er det felles ferie i sommer (Juli) eller andre hellige dager så de regnes ikke i leveringstid.

Hva betyr logo på bildene - retusjert person?

Jeg leverer kun redigerte bildene etter min stil. Iforold norske loven bildene som er redigert skal markeres med en logo. Du finner mer informasjon om det her RETUSJERING

Fine ord fra mine kunder

Very nice photographer, we had a great time in photosession. Perfect service and pictures are wonderful!! 😍👌

-Donata

nyfødt-foto_sandnes.jpg
nyfødtfotografering_sandnes.jpg
Følg meg gjerne på instagram eller facebook
  • Instagram
  • Facebook
bottom of page